fbpx

  PARA PER TE VETEPUNESUARIT – 5 MILIONE LEKE TE VJETRA NDIHME NGA SHTETI Ndihme financiare per te vetepunesuarit. Nepermjet Vendimit te Keshillit te Ministrave Nr.348, date 29.4.2020 “PER PROCEDURAT, KRITERET DHE RREGULLAT PER ZBATIMIN E PROGRAMIT TE NXITJES NEPERMJET VETEPUNESIMIT”, qeveria shqiptare ka vendosur te ndihmoje me subvencion personat te cilet do te zgjedhin…