fbpx

Pronaret perfitues, ndryshime ne afate dhe penalitete. Me 1 Mars ka hyre ne fuqi ligji Nr.6/2022 “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin Nr. 112/2020 “Per Regjistrin e Pronareve Perfitues” i cili ka sjelle disa ndryshime shume te rendesishme ne lidhje me regjistrimin e pronareve perfitues, afatet dhe penalitetet. Risi Nese me pare afati per…

Pronari perfitues, miratohet tashmë ligji kundër pastrimit të parave. Vision Consulting Albania ka kënaqësinë t’ju vere ne dijeni te disa prej ndryshimeve kryesore që sjell ligji i ri për regjistrimin e pronarëve përfitues, ligji nr.112/2020. 1. Kush mund të jetë pronar përfitues dhe cili është qëllimi i regjistrit të pronarëve përfitues? Pronari përfitues është: Individi…