fbpx

Pandemia Covid-19 solli deme te njepasnjeshme ne cdo fushe te jetes, duke filluar nga shendeti e deri tek ekonomia dhe levizja e lire e njerezve dhe mallrave. Pas disa muajsh tejet te veshtire tashme duket sikur bota ka filluar te rimekembet dhe kjo duket edhe ne faktin se tashme ne shume shtete numri i infeksioneve…

Forca madhore, cfare ndodh me marredheniet kontraktore ne kete rast? Me aktin nr 243, date 24.03.2020, ne Republiken e Shqiperise eshte shpallur gjendja e fatkeqesise natyrore e cila eshte vendosur te zgjatet deri ne daten 23 Qershor 2020. Ne marredheniet kontraktore kjo parashikohet si rasti i Forces Madhore. Ne disa kontrata kjo situate eshte e…