fbpx

  PARA PER TE VETEPUNESUARIT – 5 MILIONE LEKE TE VJETRA NDIHME NGA SHTETI Ndihme financiare per te vetepunesuarit. Nepermjet Vendimit te Keshillit te Ministrave Nr.348, date 29.4.2020 “PER PROCEDURAT, KRITERET DHE RREGULLAT PER ZBATIMIN E PROGRAMIT TE NXITJES NEPERMJET VETEPUNESIMIT”, qeveria shqiptare ka vendosur te ndihmoje me subvencion personat te cilet do te zgjedhin…

CFARE NDODH ME MARREDHENIET KONTRAKTORE NE RASTIN E FORCAVE MADHORE? Me aktin nr 243, date 24.03.2020, ne Republiken e Shqiperise eshte shpallur gjendja e fatkeqesise natyrore e cila eshte vendosur te zgjatet deri ne daten 23 Qershor 2020. Ne marredheniet kontraktore kjo parashikohet si rasti i Forces Madhore. Ne disa kontrata kjo situate eshte e…