fbpx
Law Firm Tirana Albania - Vision Consulting Albania, international law firm, passionate about helping clients achieve their goals and ambitions.
Rreth Nesh

Mirësevini në Vision Consulting Albania

VISION Consulting Albania është një firmë ligjore dhe fiskale me qendër në Tiranë, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh konsulence nga këshillat e përgjithshme ligjore, deri te përgatitja e kontratave, proceset gjyqësore dhe shumë të tjera.

Ne kemi një fokus të veçantë në investimet e huaja duke qenë se kemi ndihmuar ndër vite shumë sipërmarrës të huaj që të shfaqen dhe të përshtaten me shpejtësi në tregun shqiptar.

Falë avokatëve tanë të cilët janë ekspertë në shërbimet e imigracionit, ne jemi në gjendje të ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh ligjore për te huajt që zhvendosen në vendin tonë të bukur.

Si avokatë biznesi, ne punojmë me disa nga kompanitë më të respektuara dhe më të njohura kombëtare shqiptare, si dhe vizionarë të rinj (start-up), qeverine dhe entet shtetërore, ndërkohë që mbështesim edhe organizatat jofitimprurëse.

Ne shpresojme të bëhemi një ndihmë e çmuar për ju!

Fakte Interesante

Pse të na zgjidhni ne.

Counter Icon
330 +

Kompani të Regjistruara

Counter Icon
1820 +

Kontrata të Përgatitura

Counter Icon
55 +

Markat të Regjistruara

Counter Icon
35 +

Franchises

Counter Icon
120 +

Investime të Huaja

Stafi Ynë

Melisa Panariti

Partner / Avokat

Elda Mucollari

Partner Takse

Remi Cenolli

Partner Advisory

Sofia Christen

Partner Evropian

Claudia Krämer

Partner Evropian

Barbara Woźniak

Partner Europian
Cfare thonë

Klientët Tanë

“Ishte një përvojë e mirë. Ndjej se po mbulojmë gjithçka për nevojat e biznesit tim aktualisht dhe e dimë se çfarë duhet të kërkojmë në të ardhmen. Unë do t'i referoja të tjerët në firmën tuaj. "

  • Qershor 2018

“Falë ndihmës suaj, ne mundëm të kalonim një proces kompleks. Çdo gjë ishte bërë në kohën e duhur. "

  • Maj 2018

“Më bëri përshtypje niveli i ekspertizës dhe shërbimit. Zyra juaj na ka siguruar paqe mendore me kujdesin për biznesin tim! Faleminderit!!

  • Shkurt 2018

"Ne kemi pasur dy mundësi për të punuar me firmën tuaj dhe të dy përvojat nuk mund të ishin më të mira. I gjithë stafi me të cilin kemi punuar ka pasur saktësisht kombinimin e duhur të profesionalizmit dhe miqësisë ”

  • Tetor 2015

“I lumtur që më në fund gjenta një konsulent që doli jashtë menyrës së vet për t'u siguruar që unë kuptova gjithçka në lidhje me procesin Faleminderit!"

  • Nëntor 2015

"Unë isha shumë i kënaqur me njohuritë që treguan punonjësit tuaj. Kjo ishte gjithçka e re për mua , por unë jam i kënaqur që u bë më së miri ajo që duhej të bëhej. Ju faleminderit të gjithëve!"

  • Shkurt 2017

“Një ekip me shumë njohuri, të sjellshëm dhe të dhembshur që përgjigjen në thirrjet telefonike dhe emailet pa marrë parasysh kohën dhe ditën. Unë do t’ua rekomandoja firmën dhe stafin tuaj cilindo prej miqve të mi! ”

  • Korrik 2017