fbpx

 

PARA PER TE VETEPUNESUARIT – 5 MILIONE LEKE TE VJETRA NDIHME NGA SHTETI

Ndihme financiare per te vetepunesuarit. Nepermjet Vendimit te Keshillit te Ministrave Nr.348, date 29.4.2020 “PER PROCEDURAT, KRITERET DHE RREGULLAT PER ZBATIMIN E PROGRAMIT TE NXITJES NEPERMJET VETEPUNESIMIT”, qeveria shqiptare ka vendosur te ndihmoje me subvencion personat te cilet do te zgjedhin mundesine e vetepunesimit.

Per te aplikuar ne kete program, aplikuesi duhet te plotesoje kriteret e meposhtme:

  1. a) Eshte punekerkues i papune i regjistruar ne strukturen vendore te punesimit;
  2. b) Ka nje ide biznesi, e cila nuk eshte ne kundershtim me kriteret e konkurrueshmerise sic percaktohet nga Kodi i Punes

Te perzgjedhurit si perfitues nga ky grant/ndihme nga qeveria do te perfitojne nje subvencion per  ngritjen  e biznesit  deri  ne  masen  500’ 000  (peseqind  mije) leke.

Per me shume detaje ne lidhje me menyren e aplikimit dhe kriteret per perfituar nga kjo ndihme, na kontaktoni:

info@visionconsultingalbania.com

www.visionconsultingalbania.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

÷ 2 = 4