Per periudhen nga 20 prill – 31 dhjetor 2021 lejohen te hyjne pa vize, per nje afat 90 ditor per 180 dite, vetem me ane te nje dokumenti pasaporte, shtetasit e shteteve te meposhtme: Arabia Saudite, Bahrein, Egjipt, Indi, Katar, Oman, Rusi Tailande Shtetasit e Egjiptit dhe Rusise hyjne ne Republiken e Shqiperise pa vize…