fbpx

Studio Ligjore ne Tirane, Avokat Tirane – VISION Consulting albania është një studio ligjore ndërkombëtare, e pasionuar për të ndihmuar klientët të arritur qëllimet dhe ambiciet e tyre.

Studio Ligjore ne Tirane, Avokat Tirane – VISION Consulting albania është një studio ligjore ndërkombëtare, e pasionuar për të ndihmuar klientët të arritur qëllimet dhe ambiciet e tyre.

Shkalla e Suksesit 100%

Rezultati i suksesshëm i punës sonë është përparësia jonë kryesore. Edhe pse vendimi përfundimtar nuk varet plotësisht nga ne, konsiderojmë sukses ofrimin e shërbimeve kualitative.

Ekspertize Juridike

Ekipi ynë është i përbërë nga ekspertë juridikë, të cilët kanë njohuri të thella dhe përvojë të rëndësishme në sektorin juridik, me qëllim sigurimin e një game të plotë  të ndihmës juridike.

Rekomandime të Larta

Ne jemi të kënaqur që marrim referime nga klientët tanë herë pas here pasi jemi të kënaqur edhe për bashkëpunimin tonë të gjatë dhe të vazhdueshëm me shumë nga klientët tanë.

Law Firm Tirana Albania - Vision Consulting Albania, international law firm, passionate about helping clients achieve their goals and ambitions.
Rreth Nesh

Mirësevini në Vision Consulting Albania

VISION Consulting Albania është një firmë ligjore dhe fiskale me qendër në Tiranë, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh konsulence nga këshillat e përgjithshme ligjore, deri te përgatitja e kontratave, proceset gjyqësore dhe shumë të tjera.

Ne kemi një fokus të veçantë në investimet e huaja duke qenë se kemi ndihmuar ndër vite shumë sipërmarrës të huaj që të shfaqen dhe të përshtaten me shpejtësi në tregun shqiptar.

Falë avokatëve tanë të cilët janë ekspertë në shërbimet e imigracionit, ne jemi në gjendje të ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh ligjore për te huajt që zhvendosen në vendin tonë të bukur.

Si avokatë biznesi, ne punojmë me disa nga kompanitë më të respektuara dhe më të njohura kombëtare shqiptare, si dhe vizionarë të rinj (start-up), qeverine dhe entet shtetërore, ndërkohë që mbështesim edhe organizatat jofitimprurëse.

Ne shpresojme të bëhemi një ndihmë e çmuar për ju!

Stafi Ynë

Cfare thonë

Klientët Tanë

News

Artikujt e fundit

Partneret

Studio Ligjore ne Tirane, Avokat Tirane – VISION Consulting është një studio ligjore ndërkombëtare, e pasionuar për të ndihmuar klientët të arritur qëllimet dhe ambiciet e tyre.

Studio Ligjore ne Tirane, Avokat Tirane – VISION Consulting është një studio ligjore ndërkombëtare, e pasionuar për të ndihmuar klientët të arritur qëllimet dhe ambiciet e tyre.