Vision Consulting ndihmon në organizimin e eventeve të çfarëdo natyre siç janë:

  • Konferencat;
  • Prezantimet;
  • Promovimet;
  • Trajnimet;
  • etc.

Menaxhimi i eventeve të biznesit dhe eventeve të korporatave është një nga kategoritë e shërbimeve të ofruara nga ne. Ndërsa objektivat e eventeve të korporatave mund të ndryshojnë nga ato Edukative ose Promovuese në Ceremoniale, qëllimi themelor i të gjitha eventeve të korporatës është të krijojë një imazh pozitiv në sytë e audiencës së synuar.

Qëllimi ynë është të sigurojmë që eventi të vazhdojë në mënyrë të përsosur në mënyrë që të transmetojë mesazhin e duhur për të pranishmit. Detyra jonë është të heqim stresin nga ju duke menaxhuar numrin e pafund të vendimeve që shkojnë së bashku me cdo event.

Stafi ynë administron temën, vendndodhjen, marketingun, argëtimin dhe hotelierinë për eventin. Promovimi dhe regjistrimi në internet është një aspekt tjetër i rëndësishëm. Regjistrimi në internet nuk është vetëm një lehtësi për të pranishmit, por gjithashtu një mjet i vlefshëm që ju lejon të menaxhoni dhe ndiqni ngjarjen shumë më lehtë.

Shërbimet tona të menaxhimit të eventeve mund të përfshijnë pothuajse çdo detaj të eventit në specifikimet dhe buxhetin tuaj.

    Need a Consultation? Contact Us