Pa vize

Per periudhen nga 20 prill – 31 dhjetor 2021 lejohen te hyjne pa vize, per nje afat 90 ditor per 180 dite, vetem me ane te nje dokumenti pasaporte, shtetasit e shteteve te meposhtme:

  • Arabia Saudite,
  • Bahrein,
  • Egjipt,
  • Indi,
  • Katar,
  • Oman,
  • Rusi
  • Tailande

Shtetasit e Egjiptit dhe Rusise hyjne ne Republiken e Shqiperise pa vize per motive turistike per periudhen e kufizuar nga 1 Maji – 30 Shtator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × = 5